STEM методология

В Технократи използваме естественото състояние на детския ум, а именно – изобретателност, любопитство и въображение и го трансформираме в знания и реални умения. Програмите ни, насочени към деца и младежи, обхващат наука, технологии и изкуства вплетени в основата на STEM методология. Научете повече за нас и това, което правим тук.

Кои сме ние

Изберете някои от нашите курсове

Разработваме образователни програми и курсове в сферата на роботика, програмиране, зелена енергия, електроника и др. Курсовете се провеждат както в нашият център, така и в училища, с които си партнираме. Може да научите повече и да се запишете тук.

Курсове

Партньорство с училища

Една от основните цели е да подкрепим публичния сектор (училища и институции) да инвестират разумно в нови технологии и програми така, че тази инвестиция да допринесе за развитието на образователния процес. Предлагаме обучителни курсове за учители и авторски програми, а консултациите ни за изграждане на STEM среда за учене и преподаване, се базират на вече тествани и приложени от самите нас програми, хардуеър и изграден STEM showroom. Свържете се с нас, за да поставим основите на нашето партньорство.

Училища

Последни новини

03 ФЕВ
Съоснователят на Технократи, Ивайло Бонев, бе гост в сутрешния блок на БНТ - 100% Будни, за да сподели повече за участието на българския отбор в големия финал с автомобили задвижвани с горивна клетка (водород).
11 Дек
За нас е огромна чест и удоволствие да споделим, че българският отбор представител на световното първенство по автомодален спорт и автомобили задвижвани с горивна клетка (водород), се класира на престижното 3 място!
02 Юни
#МомичетаКодят е съвместна инициатива на Технократи и Lenovo, която иска да покаже на всички родители и техните деца, че момичетата имат място в света на технологиите.
Всички новини

Отзиви