STEM методология

В Технократи използваме естественото състояние на детския ум, а именно – изобретателност, любопитство и въображение и го трансформираме в знания и реални умения. Програмите ни, насочени към деца и младежи, обхващат наука, технологии и изкуства вплетени в основата на STEM методология. Научете повече за нас и това, което правим тук.

Кои сме ние

Изберете някои от нашите курсове

Разработваме образователни програми и курсове в сферата на роботика, програмиране, зелена енергия, електроника и др. Курсовете се провеждат както в нашият център, така и в училища, с които си партнираме. Може да научите повече и да се запишете тук.

Курсове

Партньорство с училища

Една от основните цели е да подкрепим публичния сектор (училища и институции) да инвестират разумно в нови технологии и програми така, че тази инвестиция да допринесе за развитието на образователния процес. Предлагаме обучителни курсове за учители и авторски програми, а консултациите ни за изграждане на STEM среда за учене и преподаване, се базират на вече тествани и приложени от самите нас програми, хардуеър и изграден STEM showroom. Свържете се с нас, за да поставим основите на нашето партньорство.

Училища

Последни новини

07 Юни
Щастливи сме да обявим, че на 3 юли започваме за 5-та поредна година провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...
17 Яну
Споделяме една статия по-много важна и значима тема, а именно - любопитството. Статията е създадена от нашите партньори от prepodavame.bg, с които сме много щастливи да си партнираме.
23 ОКТ
2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика FIRST Global - отбор Технократи!
Всички новини

Отзиви