STEM методология

В Технократи използваме естественото състояние на детския ум, а именно – изобретателност, любопитство и въображение и го трансформираме в знания и реални умения. Програмите ни, насочени към деца и младежи, обхващат наука, технологии и изкуства вплетени в основата на STEM методология. Научете повече за нас и това, което правим тук.

Кои сме ние

Изберете някои от нашите курсове

Разработваме образователни програми и курсове в сферата на роботика, програмиране, зелена енергия, електроника и др. Курсовете се провеждат както в нашият център, така и в училища, с които си партнираме. Може да научите повече и да се запишете тук.

Курсове

Партньорство с училища

Една от основните цели е да подкрепим публичния сектор (училища и институции) да инвестират разумно в нови технологии и програми така, че тази инвестиция да допринесе за развитието на образователния процес. Предлагаме обучителни курсове за учители и авторски програми, а консултациите ни за изграждане на STEM среда за учене и преподаване, се базират на вече тествани и приложени от самите нас програми, хардуеър и изграден STEM showroom. Свържете се с нас, за да поставим основите на нашето партньорство.

Училища

Последни новини

24 ОКТ
Вече започна записването за новите ни групи по роботика, програмиране и 3D принтиране за деца. Групите са насочени към деца в различна възраст: 7-10 и 11-14 години, като предлагаме и курсове за напреднали деца и деца, които за пръв път се записват в подобна програма!
21 ОКТ
2023 година бе втора поредна година, в която имахме представител в най-престижното и голямо състезание по роботика в света - First Global Robotics. Състезанието се проведе в Сингапур между 6-10 октомври FIRST Global - отбор Технократи!
17 Сеп
България отново имаше представител в единственото по рода си световно първенство с водородно задвижвани автомобили за ученици - Horizon Grand Prix! Тази година световното първенство се проведе в Лас Вегас, САЩ, а нашият отбор бе представен от победителите в националното ни състезание - отборът на 18-то училище "Уилиям Гладстон"
Всички новини

Отзиви