Categories
News BG

Световно първенство по роботика First Global 2022

2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика FIRST Global – отбор Технократи!

2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика в Женева, Щвейцария FIRST Global – отбор Технократи!
Изключително сме горди с нашите момчета – Симеон, Александър, Виктор, Марио от 90 СУ “Ген. Хосе де Сан Мартин” и разбира се основният им ментор Ангел Йорданов, които представиха нашата страна в съревнование с още над 170 страни от целия свят.
Искаме да изкажем нашите огромни благодарности на Merx Global и тези невероятни Кристиан и Павел Пенев, които не само повярваха и подкрепиха отбора финансово, но пропътуваха целия път от САЩ, за да бъдат на състезанието и с отбора!
Вярваме, че това е само началото за нашият отбор и следващата година ще се борим за призовите места!
#FGC2022Geneva #technokrati #robotics

Още новини

17 Яну
Споделяме една статия по-много важна и значима тема, а именно - любопитството. Статията е създадена от нашите партньори от prepodavame.bg, с които сме много щастливи да си партнираме.
23 ОКТ
2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика FIRST Global - отбор Технократи!
05 Юни
Поредно страхотно участие на наш отбор във финала на Световното първенство с водородно задвижвани автомобили Horizon GP! Престижно 4-то място, в състезание с 15 отбора от цял свят, само на 6 обиколки от бронзовите медали!