Кои сме ние

Защо го правим

Ние сме екип, който споделя страстта към наука, образование и технологии. Вярваме, че интереса към учене, нови знания и емоцонално и артистично изразяване са част от всяко дете в ранна детска възраст.

Технологиите вече промениха начина, по който всички ние живеем, общуваме, учим и творим и не просто имат своето място в образователния път на всеки един от нас, но и ще разкрият на нашите деца и нас самите нови, интересни и неподозирани хоризонти.

Основни цели

  • Запознаваме учениците с разнообразието от технологии, които ни заобикалят в нашите авторски курсове по роботика, програмиране, зелена енергия и др.

  • Подкрепяме и консултираме публичния сектор (училища и институции) да инвестира разумно в нови образователни технологии, така че тази инвестиция да допринесе за развитието на образователния процес. Консултациите ни се базират на вече тестван и приложен от самите нас хардуеър и процес.

  • Създаваме авторски учебни програми и обучения както за учители, така и за деца и младежи. Представяме нов процес, който използва технологиите като средство за изучаване не само на установени учебни дисциплини (математика, наука и изкуства) но и на специфични личностни умения като себепознание, емоционална интелигентност и работа в екип.

Какво правим

Програмата ни включва поредица от теми (наука, технологии и изкуства), вплетени в основата на т.нар. STEM (science/наука; technology/технологии; engineering/инженерство; math/математика) системата е в основата на нашата образователна стратегия. Създаваме среда, в която да подкрепим децата да открият различните герои в себе си – оратора, практика, откривателя, без да забравяме да се забавляваме, вдъхновяваме и напредваме заедно. Този подход дава на децата възможност да приложат наученото практически и да видят взаимовръзката между отделните предмети.

Учене чрез дискусия, игри и задаване на въпроси. Друг важен аспект в нашата работа е поощряване и мотивиране на желанието за партньорство с цел по-успешен краен резултат и взаимопомощ! Учителят е ментор, който учи заедно с децата, а самите деца споделят знания помежду си.

Програмите ни са с фокус върху: роботика и програмиране; зелена енергия; 3D принтиране и моделиране;

  • Децата се запознават с последните технологии в различни сфери като: роботика, програмиране, възобновяеми енергийни източници, електроника и др.

  • Работейки в екип осъзнават по-добре своите силни страни и индивидуални възможности, възприемат новите технологии като средство, което отключва нови интереси и умения.

  • Изграждаме подходяща среда за създаване на нови приятелства и свободно изразяване на мнения и знания.

Нашият екип

Ния

Mentor

Тома

Дизайн

Ванеса

Ментор

Фил

Ментор

Миша

Основател

Ивайло

Основател


Пишете ни, ако искате да се присъедините към екипа.
Към Кариери