Categories
News BG

Летни приключения с Технократи 2020

И тази трудна и непредвидима 2020 не успя да ни попречи да споделим едно прекрасно лято заедно с вас и вашите деца. Пълни 5 седмици подготвихме готини изненади, роботи и куп интересни гости и игри! Прочетете повече.

И тази трудна и непредвидима 2020 не успя да ни попречи да споделим едно прекрасно лято заедно с вас и вашите деца. Пълни 5 седмици подготвихме готини изненади, роботи и куп интересни гости и игри! И тази година наш домакин беше музей “Борис Христов” с китен двор, костенурки (нинджи) и пространство за състезания и шумни експерименти.

Ще ви очакваме отново лятото на 2021

Още новини

07 Юни
Щастливи сме да обявим, че на 3 юли започваме за 5-та поредна година провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...
17 Яну
Споделяме една статия по-много важна и значима тема, а именно - любопитството. Статията е създадена от нашите партньори от prepodavame.bg, с които сме много щастливи да си партнираме.
23 ОКТ
2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика FIRST Global - отбор Технократи!