Новини

02 Юни
#МомичетаКодят е съвместна инициатива на Технократи и Lenovo, която иска да покаже на всички родители и техните деца, че момичетата имат място в света на технологиите.
30 Май
За 4-та поредна година, имахме удоволствието да бъдем част от едно страхотно приключение, наречено Фестивал на науката! Фестивалът се проведе в София Тех Парк, сграда “Джон Атанасов”.
22 Мар
Щастливи сме да обявим, че за 4-та поредна година планираме провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...
05 Мар
Първото онлайн обучение по програма Еразъм+ с фокус върху проложение и развиване на програми насочени към преподаване по метода на Множествената интелигентност беше проведено между 22 и 25 февруари. Организатор на онлайн обучението бяха нашите партньори от Испания - Дефойн (DEFOIN)...
10 ФЕВ
Щасливи сме да споделим, че в края на 2020 година получихме подкрепа от фондация "Америка за България" по проект "Хибриден модел при онлайн учене". Проектът е с продължителност 18 месеца и основната ни цел е да създадем един устойчив модел за преподаване в онлайн и офлайн учебна среда. Научете повече.
28 Ное
Екипът на Технократи получи финансова подкрепа за преодоляване на трудностите предизвикани от пандемията Covid-19 по оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”.
Предишни Новини