Обучения и
образователни материали

Консултации & обучения

Консултации и обучения на учители и училищни екипи

Консултанска дейност и обучения насочени към учители и училищни екипи при имплементиране на нови технологии в класната стая за създаване на STEM среда за учене.

Кредитна система

Организираме нашите обучения в партньорство с организации, като обученията ни са сертифицирани към МОН и дават образователни кредити!

Преподаване в час

Базови дигитални умения за 1-2 клас

Запознаване на децата с устройството на едно дигитално устройсво и същността на дигиталната среда. Фокус върху игри и практически задачи, с основната цел запознаване и създаване.

Компютърно моделиране за 2-4 клас

Преподаване в час и запознаване на децата с основи на блоково програмиране и програма Scratch.

Информационни технологии за 5-7 клас

Преподаване на децата в училище с основни понятия в сферата на дигиталните устройства и работа с Microsoft Office.

Извънкласни дейности

ЗИП или Занятия по интереси

Устойчив живот на Земята е авторска програма с фокус върху основни екологични проблеми. Програмата е практически насочена и дава възможност на децата да получат по-разширени знания чрез експерименти и упражнения, дискусии и role-playing симулации.

Извънкласни дейности

Авторски курсове по роботика, програмиране, 3D принтиране и електроника за деца от 7 до 16 години. Провеждане на часове след учебно време във вашето училище. Подсигуряване на екип и хардуер.

Състезание с водородни автомобили Horizon Grand Prix

Състезателна програма за деца от 8-ми до 12-ти клас с фокус върху зелена енергия и водород, като алтернативен източник на гориво. Младежи от различни училища сформират отбори и конструрат автомобил задвижван с горивна клетка.

Нашите партньори

Успешни проекти

17 Сеп
България отново имаше представител в единственото по рода си световно първенство с водородно задвижвани автомобили за ученици - Horizon Grand Prix! Тази година световното първенство се проведе в Лас Вегас, САЩ, а нашият отбор бе представен от победителите в националното ни състезание - отборът на 18-то училище "Уилиям Гладстон"
02 Юни
Щасливи сме да споделим, че в края на 2020 година получихме подкрепа от фондация "Америка за България" по проект "Хибриден модел при онлайн учене". Проектът продължи 18 месеца, като си бяхме поставили 3 основни цели...