Categories
News BG

Европейска нощ на учените 2018

В края на месец септември Технократи се включи в Европейската нощ на учените! Гостувахме на Националния природонаучен музей, където говорихме за възобновяема енергия…

В края на месец септември Технократи се включи в Европейската нощ на учените! Гостувахме на Националния природонаучен музей, където говорихме за възобновяема енергия, горивото на бъдещето – водород и как да изградим малки ежедневни навици, които да ни помогнат да живеем природосъобразно всеки ден!

Още новини

07 Юни
Щастливи сме да обявим, че на 3 юли започваме за 5-та поредна година провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...
17 Яну
Споделяме една статия по-много важна и значима тема, а именно - любопитството. Статията е създадена от нашите партньори от prepodavame.bg, с които сме много щастливи да си партнираме.
23 ОКТ
2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика FIRST Global - отбор Технократи!