Categories
News BG

Благотворителен тенис турнир ATOS OPEN 2019

Много сме благодарни на нашите партньори от ATOS Bulgaria за поканата да се включим в тази страхотна благотворителна инициатива. За втора поредна година ATOS инвестират време, желание и финанси, за да осъществят благотворителен тенис турнир в полза на SOS Детски селища!

Много сме благодарни на нашите партньори от ATOS Bulgaria за поканата да се включим в тази страхотна благотворителна инициатива. За втора поредна година ATOS инвестират време, желание и финанси, за да осъществят благотворителен тенис турнир в полза на SOS Детски селища! Ние от Технократи се включихме с провеждането на занятия по роботика и програмиране за над 30 деца от дома в Трявна.

Благодарни сме за поканата, страхотната инициатива и приятни емоции!

Още новини

07 Юни
Щастливи сме да обявим, че на 3 юли започваме за 5-та поредна година провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...
17 Яну
Споделяме една статия по-много важна и значима тема, а именно - любопитството. Статията е създадена от нашите партньори от prepodavame.bg, с които сме много щастливи да си партнираме.
23 ОКТ
2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика FIRST Global - отбор Технократи!