Categories
News BG

Водородно състезание Horizon GP Москва 21′

За нас е огромна чест и удоволствие да споделим, че българският отбор представител на световното първенство по автомодален спорт и автомобили задвижвани с горивна клетка (водород), се класира на престижното 3 място!

За нас е огромна чест и удоволствие да споделим, че българският отбор (отборът на град Враца, победител в София 2019) представител на световното първенство по автомодален спорт и автомобили задвижвани с горивна клетка (водород) в Москва, се класира на престижното 3 място!
Благодарим на нашите партньори и организатори от Horizon Educational и InEnergy за поканата да се включим и за перфектната организация на цялото състезание.

Очаквайте локалното състезание в България на 14 (събота) май 2022 година! В състезанието ще вземат участие отбор от 8 училища в страната и над 50 деца и учители.

Ще ви държим в течение и ще споделим покана за събитието, когато знаем точното място на провеждане.

Още новини

24 ОКТ
Вече започна записването за новите ни групи по роботика, програмиране и 3D принтиране за деца. Групите са насочени към деца в различна възраст: 7-10 и 11-14 години, като предлагаме и курсове за напреднали деца и деца, които за пръв път се записват в подобна програма!
21 ОКТ
2023 година бе втора поредна година, в която имахме представител в най-престижното и голямо състезание по роботика в света - First Global Robotics. Състезанието се проведе в Сингапур между 6-10 октомври FIRST Global - отбор Технократи!
17 Сеп
България отново имаше представител в единственото по рода си световно първенство с водородно задвижвани автомобили за ученици - Horizon Grand Prix! Тази година световното първенство се проведе в Лас Вегас, САЩ, а нашият отбор бе представен от победителите в националното ни състезание - отборът на 18-то училище "Уилиям Гладстон"