Categories
News BG

Лято с Технократи 2023

Щастливи сме да обявим, че на 3 юли започваме за 5-та поредна година провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме…

И тази година няма да премине без нашите забавни и легендарни летни приключения споделени заедно с вас и вашите деца. Началото ще поставим на 3 юли и ще продължим до средата на месец август(11)!

6 седмици с готини изненади, роботи, куп интересни гости и игри!

Лятната ни академия ще се проведе в нашият STEM център, като ще запознаем вашите деца с различни роботи, машини и проекти.

Изберете предпочитана от вас седмица(и) тук.

Максимум 14 деца в група.

Още новини

24 ОКТ
Вече започна записването за новите ни групи по роботика, програмиране и 3D принтиране за деца. Групите са насочени към деца в различна възраст: 7-10 и 11-14 години, като предлагаме и курсове за напреднали деца и деца, които за пръв път се записват в подобна програма!
21 ОКТ
2023 година бе втора поредна година, в която имахме представител в най-престижното и голямо състезание по роботика в света - First Global Robotics. Състезанието се проведе в Сингапур между 6-10 октомври FIRST Global - отбор Технократи!
17 Сеп
България отново имаше представител в единственото по рода си световно първенство с водородно задвижвани автомобили за ученици - Horizon Grand Prix! Тази година световното първенство се проведе в Лас Вегас, САЩ, а нашият отбор бе представен от победителите в националното ни състезание - отборът на 18-то училище "Уилиям Гладстон"