Categories
News BG

Лято с Технократи 2021

Щастливи сме да обявим, че за 4-та поредна година планираме провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме…

И тази непредвидима 2021 няма да премине без нашите забавни и легендарни летни приключения споделени заедно с вас и вашите деца. Началото ще поставим на 28 юни и ще продължим до края на месец юли!

5 седмици с готини изненади, роботи, куп интересни гости и игри!

И тази година наш домакин беше музей “Борис Христов” с китен двор, костенурки (нинджи) и пространство за състезания и шумни експерименти.

Изберете предпочитана от вас седмица(и) тук.

Максимум 14 деца в група.

Още новини

02 Юни
#МомичетаКодят е съвместна инициатива на Технократи и Lenovo, която иска да покаже на всички родители и техните деца, че момичетата имат място в света на технологиите.
30 Май
За 4-та поредна година, имахме удоволствието да бъдем част от едно страхотно приключение, наречено Фестивал на науката! Фестивалът се проведе в София Тех Парк, сграда “Джон Атанасов”.
22 Мар
Щастливи сме да обявим, че за 4-та поредна година планираме провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...