Categories
News BG

Партньорство с фондация “Америка за България”

Щасливи сме да споделим, че в края на 2020 година получихме подкрепа от фондация “Америка за България” по проект “Хибриден модел при онлайн учене”. Проектът е с продължителност 18 месеца и основната ни цел е да създадем един устойчив модел за преподаване в онлайн и офлайн учебна среда. Научете повече.

Щасливи сме да споделим, че в края на 2020 година получихме подкрепа от фондация “Америка за България” по проект “Хибриден модел при онлайн учене”. Проектът е с продължителност 18 месеца и основната ни цел е да създадем един устойчив модел за преподаване в онлайн и офлайн учебна среда.

Хибридния модел на учене ще подкрепи преподаватели от цялата страна, както със свободно достъпни ресурси, така и с обучения и екипни срещи, чиято цел е да повдигне общото ниво на преподавателите и училищните екипи.
Благодарни сме на фондация “Америка за България” за оказаното доверие и подкрепа в това ново, но важно начинание.

Още новини

02 Юни
#МомичетаКодят е съвместна инициатива на Технократи и Lenovo, която иска да покаже на всички родители и техните деца, че момичетата имат място в света на технологиите.
30 Май
За 4-та поредна година, имахме удоволствието да бъдем част от едно страхотно приключение, наречено Фестивал на науката! Фестивалът се проведе в София Тех Парк, сграда “Джон Атанасов”.
22 Мар
Щастливи сме да обявим, че за 4-та поредна година планираме провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...