Categories
News BG

Партньорство с фондация “Америка за България”

Щасливи сме да споделим, че в края на 2020 година получихме подкрепа от фондация “Америка за България” по проект “Хибриден модел при онлайн учене”. Проектът продължи 18 месеца, като си бяхме поставили 3 основни цели…

Щасливи сме да споделим, че в края на 2020 година получихме подкрепа от фондация “Америка за България” по проект “Хибриден модел при онлайн учене”.

Проектът продължи 18 месеца, като си поставихме три основни цели: 1. Проведохме проучване-анкета с над 130 учители от над 20 различни училища в цялата страна. 2. Структурирахме техните отговори, с фокус върху основните предизвикателства при хибридна форма на обучение, в подробен доклад. 3. Проведохме безплатни обучения за над 60 преподаватели от цялата страна.

Благодарни сме на фондация “Америка за България” за оказаното доверие и подкрепа в това ново, но важно начинание.

Още новини

07 Юни
Щастливи сме да обявим, че на 3 юли започваме за 5-та поредна година провеждане на традиционните ни летни приключения. И тази година няма да пропуснем да споделим лятото в компанията на вашите деца. Планирали сме...
17 Яну
Споделяме една статия по-много важна и значима тема, а именно - любопитството. Статията е създадена от нашите партньори от prepodavame.bg, с които сме много щастливи да си партнираме.
23 ОКТ
2022 година бе паметна за нашият екип и истинска радост от постигнати резултати след почти 6 месечен упорит труд. Невероятно изживяване и участие в тазгодишното издание на световното състезание по роботика FIRST Global - отбор Технократи!