Хардуер и софтуер

Хардуер & Софтуер

sphero

Sphero са малки, но мощни роботи, които помагат на децата да налязат лесно и забавно в сферата на роботиката и програмирането. С възможност за блоково програмиране, но същевременно и писане на код, тези роботи създават условия за забавни и интересни занятия. Благодарни сме на нашите партньори от RS Components и Make Wonder за доверието да работим заедно.

sphero.com

Horizon Educational

Horizon Educational е международна компания с фокус в развитието на образователни комплекти и програми за деца и младежи в сферата на възобновяемата енергия и водородните технологии. Вече 6 години компанията е основател на едно от най-интересните образователни състезания с фокус върху горивна клетка и водородни технологии – Horizon Grand Prix, а ние сме тези, на които Horizon се довериха, като основен партньор и организатор на регионалното състезание в България.

horizoneducational.com

Vex Robotics

VEX robotics са образователни комплекти, които дават възможност на децата да се потопят в програмирането и конструирането на роботи, както от базово ниво без предишни познания, така до напреднали млади потенциални инженери и програмисти. С богатия си набор от сензори и части, VEX откриват наистина широки възможности за импровизация, учене и трупане на нови знания. Едно дългогодишно партньорство, която тепърва набира скорост.

vexrobotics.com